Szolgáltatások

Szeretettel várjuk Önöket borkóstolóra, kisebb-nagyobb összejövetelekre és pár napos pihenésre családias környezetben a nem utolsó sorban gyönyörű kilátással rendelkező vendéglátó egységünkben.
Szolgáltatásaink igénybevételéhez előzetes bejelentkezés és egyeztetés szükséges!
WELLNESS: szauna, pezsgőfürdő, napozóterasz, kültéri medence, mely a panzió összes vendége számára ingyenesen elérhető.
GYÓGYÁSZAT ÉS TERMÁL: Panziónk szerencsés helyzetben van, mivel kb. 2 km-re helyezkedik el a Siklósi Thermal SPA mely kimondottan családosoknak ajánlott. Panziónktól 6km-re pedig a harkányi gyógyfürdő található, mely a gyógyulni vágyók igényeit szolgálja ki.
Azon vendégeink számára akik közvetlen foglalás esetén, minimum 2 éjszakát eltöltenek panziónkban és igénybe veszik borkóstoló ajánlatunkat is (2.500.-Ft/fő), abban az esetben a Siklósi Thermal Spa fürdő belépőjegyüket blokk felmutatása után megtérítjük. A térítés 2 fő részére délutáni fürdőzés (14:00-tól) esetén érvényes.
BORÁSZAT: Az Arnold Pince Panzió épülete alatt található pincénk melyet őstermelőként üzemeltetünk. Itt kínáljuk borainkat, lehetőség van borkóstolóra a környékhez képest kedvező áron, előre egyeztetéssel.
ELŐRE BEJELENTKEZÉSSEL, 8 FŐ-TŐL
(minden kóstoló mellé borfalatkák)
Szállóvendégek részére 8-10 bor kóstolása 2.500.-Ft/fő
6-8 borból – 2.500.-Ft/fő
10-12 borból – 3.000.-Ft/fő
Maraton (15 bor-tól) – 4.000.-Ft/fő
GYERMEKES ILLETVE CSALÁDI ÉS KISÁLLATBARÁT PANZIÓ: Gyermekes családok és iskolás csoportok részére új szolgáltatást biztosít az Arnold Pince Panzió.
Sportolási lehetőségek helyben: tollaspálya, lábtengó, pingpong, úszás, óriássakk, biliárd, lengőteke
Sportolási lehetőségek a közelben:  lovaglási , túrázási lehetőség, és kerékpározás a a vidéken elkészült kerékpárútnak köszönhetően.
Panziónk vállalja a vendégek igénye szerint a biciklik helybehozatalát, megrendelését (díj ellenében) valamint a túrázók számára elmondjuk a túraútvonalakat. Csoportok esetén külön díj ellenében díj túravezető kiajánlását biztosítjuk.
Szeretettel várjuk azon vendégeket akik kutyáikat útjaikra magukkal viszik. Panziónk ingyenesen biztosít fekvőhelyet, itató-etető edény kedvencének.
NYUGDÍJAS ILLETVE MOZGÁS KORLÁTOZOTT VENDÉGEK: Nyugdíjas vendégeinknek panziónkban történő szállásfoglalás esetén ingyenes pincelátogatást és 2-3 féle borból, bor kóstolót kínál.
Az újonnan kialakított 2 személyes részben akadály mentesített szobánk várja a csökkent mozgásképességű vendégeket. A mozgáskorlátozott vendégeink igénye szerint a reggelit szobaszerviz biztosítja.
SPORT: gyalogtúra, kerékpáros, lovas és vízitúra
TÚRA: Környékünk siklós természeti szépségben és kirándulóhelyekben gazdag melyekhez segítséget nyújtunk túravezetővel és eligazítással. pl.: Csodabogyó tanösvény, Szár-somlyói túra
KERÉKPÁR: a villány-siklós borút területén elkészült kerékpárút lehetővé teszi a kerékpár túrákat, panziónk a vendégek igénye és kérése alapján a bicikli bérlést intézi és helybe hozatja.
LOVAS: a lovaglás kedvelőinek a környéken kedvelőknek lovaglási lehetőség van. Pl.: Tenkes kapitány lovastanya siklóson, előre egyeztetés alapján fogadják a vendégeket, mely megszervezését panziónk ingyenesen vállalja.
VÍZITÚRA: lehetőség van a környéken vízitúrákra melyet a Dráva sétahajózás néven futó cég üzemelteti, a hajó Drávaszabolcsról indul előre egyeztetéssel, melyet kérésre panziónk leszervez.
Éttermünkben lehetőség van hideg és meleg ételek fogyasztására előzetes megbeszélés alapján. Szeretném figyelmükbe ajánlani kültéri kemencénket, amelyben ízletes ételeket és desszerteket is tudunk készíteni vendégeink számára.
Teraszunkon maximum 100 főig szabadtéri rendezvényeket is lebonyolítunk
(esküvők, bankettek, születésnapok, egyéb családi, baráti vagy céges rendezvények)
Pincénkben az igényeknek megfelelően, apró falatok mellett ismerhetik meg borainkat borkóstoló keretében, amely alatt hat illetve tizenkét féle nedűt mutatunk be. Lehetőség van a szomszédos kispincék látogatására is.     
A kikapcsolódást a meleg nyári napokon felfrissülést nyújtó medencénk és a méregtelenítő hatású szaunánk teszi teljessé.